Romanian/Roman (2 Viewers)

M

MichaelV

Guest
Spoilu' se face saptamana asta (SPER) si piata se va reface usor usor.
Despre teoria conspiratiei, nu pot sa bag mana in foc, nu am cum sa stiu. Dar ce am discutat cu alice si shabaka pana acum nu cred ca ar face asa ceva. Nu stiu daca mai sunt si alti gm. Oricum, clanul asta, AFL, a fost pe primul loc la pvp points aproape tot timpul de la inceputul serverului, deci si pe vremea c-b grade. E clar ca bajetzii stiu sa joace.

Manowar1

New member
Реакции
0
Баллы
0
nu zic ca nu stiu. i-am vazut in actiune si stiu ca-s buni. da sunt mai multe chestii despre care nu stiu ce sa cred.

pe langa echipament. ia restartu de server de pe 28 la pranz. barakiel nu se spawnase. dau restart. hopa barakiel. il trag astia in beast farm si il omoara .. barakiel nu dispare.

azi dimineata clanu meu genocide l-a tras pe barakiel in fortress acolo in vos. ei bine pe la 40% dispare inapoii la spawn.

se poate sa fie coincidente. pur si simplu spun ca incep sa se cam adune coincidentele. si stiu ca sunt alti gm in game. de exmeplu AlexUS ala sau cum ii zicea.

M

MichaelV

Guest
AlexUS e Shabaka.
Din cate am inteles de la playeri, cand tragi un raid prima oara intr-un spot anume e posibil sa se respawneze la spotul original.
Daca ai vreo dovada mai clara spune-mi, ca sa am 'gloante' cu se sa intru in discutie. Cu lucruri din astea nu pot sa zic nici bunaziua. Cu toate ca eu cred ca nu se fac magarii din astea.

Udunnome

New member
Реакции
0
Баллы
0
AFL a fost la dusk,au avut o saptamana de omorat pe Anakim ,poate au de acolo vreo 2 AM,oricum sunt destule arme de S pe server,nici nu stiu clan craft systemul lor...cat despre Barakiel ,nu mi se pare justificata partea cu "raid dragging" dar na daca este permis...acuma nu vreau sa fiu rau,dar daca altii pot face ceva ce tu nu poti, nu inseamna ca triseaza.raizii apar primii dupa restart iar cum spune si MichaelV :"cand tragi un raid prima oara intr-un spot anume e posibil sa se respawneze la spotul original."
vorba aia...fraps or not true ;)

n0click

New member
Реакции
0
Баллы
0
Hate , AFL sunt all day in ketra , eu stau si farmez pe langa ei si le folosesc cake :D ,oamenii fac trenuri cu magii , si au 2 Bh care dau aoe spoil :D mi-a dat shift BH lor ca vorbeam cu el si aveau tone de keymats si mats din AOE , si sunt de treaba , mereu imi dau PM cand au cake ketra D: si uitate la filmu lor de pvp .. sunt perma FOG si le au cu pvp .

AFL sunt de pe Teon am vb cu p1nk leaderul lor si shtiu destule despre ei :D

morfeus2

New member
Реакции
0
Баллы
0
btw MichaelV e un dwarf in aden "soulspirit" in magazin langa npc si vad ca tot vinde spirite ore ( cu zecile de mii) mai ieftin decat npc-ul.......... a verificat cineva care e treaba cu el?....mai ales ca a aparut acolo dupa faza cu exploitul

M

MichaelV

Guest
Da, l-am observat, nush care e faza cu el. I-am zis adminului sa il verifice. Daca la verificat sau nu, asta nu mai stiu.

Edit: Apropo, nu e posibil sa le fi cumparat din alt loc mai ieftin si sa le vanda acolo? Am vazut ca diferenta e extrem de mica fata de shop, ca de ex un oras cu tax rate mai mic, nush... Ia sa ma duc sa ma uit, uite asa invatam lucruri noi in fiecare zi : )

Edit2: In aden 480, cel mai ieftin am gasit cu 460. El cu cat le vinde?
http://www.l2guru.com/forum/archive/index.php/t-28200.html

Edit3: dupa ce am citit ala m-am dus si giran de curiozitate, este 440 acolo : )

n0click

New member
Реакции
0
Баллы
0
da , in starting vilages este 440 :p am verificat demult de curiozitate cand am vazut in rune shop 480 dorfu 470 si cand am facut new char era 440 :D

n0click

New member
Реакции
0
Баллы
0
rumunescu michael ce se mai aude de spoil ca vine pastele si intrati in vacantza ca gm :D s vine 1 mai si nu shtim nik :p
MV: am discutat ieri si azi destul de intens. Spoil-ul se va schimba iar optiunile sunt x1 chance si x3 sau x5 amount, depinde ce va alege adminul.

Weedz1

New member
Реакции
0
Баллы
0
Inca un roman se alatura voua, insa eu joc pe x30 deoarece nu am timp si dispozitia necesara pentru x5. Nu joc de foarte mult timp aici, cred ca am 1 luna. Serverul mi se pare ok, insa de cand s-a deschis x5 e mai putina miscare(logic). Fiind intr-un clan rusesc (full russian :D ) ma bucur cand mai vad vreun roman prin joc/forum ! Cine mai joaca pe x30 si e dornic de vreo discutie in romana sa lase un pm ig :))
Regards! ;)

Demolatoru

New member
Реакции
0
Баллы
0
pana la urma cand se schimba spoilu? e aiurea rau sa mor io... vreau sa cumpar mats si nu stiu ce sa fac

Apophis1

New member
Реакции
0
Баллы
0
cica "e pe vine" ::)

n0click

New member
Реакции
0
Баллы
0
sa scapat spoilu pe el :p numai vine :D da am spoilat azi ceva enria vreo 90 mi-au crapat ochii

M

MichaelV

Guest
Nu stiu bre, si eu astept la ca si voi. M-am saturat sa ii tot intreb zi de zi, deja am devenit prea stresant cu spoilu asta. Au zis ca il fac, mai mult de atat nu am ce zice.

Manowar1

New member
Реакции
0
Баллы
0
pai mai bine nu mai intrebi .. ca mai vine vreun inteligent d-ala gen shabaka cu un raspuns d-ala gen "you stupid" "topic closed" dum dum

Atnarugis

New member
Реакции
0
Баллы
0
Ceva informații despre sv cand e ii dau drumu?? de ce e off

Jacky1

New member
Реакции
0
Баллы