Romanian/Roman (2 Viewers)

Udunnome

New member
Реакции
0
Баллы
0
daca ii spunea fak off pe english forum era mai bine ? :) faptul ca a fost CL tau pe 30x nu inseamna ca toti il agreeaza,fiecare are dreptul la propria parere :-*

Udunnome

New member
Реакции
0
Баллы
0
lol no I don't even know you ???
apparentlly romanians are not allowed to flame on Romanian section of the forum.because it's shamefull or smthing :-\

n0click

New member
Реакции
0
Баллы
0

morfeus2

New member
Реакции
0
Баллы
0
Udunnome сказал(а):
daca ii spunea fak off pe english forum era mai bine ? :) faptul ca a fost CL tau pe 30x nu inseamna ca toti il agreeaza,fiecare are dreptul la  propria parere :-*
prietene nu are nici o treaba faptul ca a fost cl-ul meu pe 30x sau in ultimii 3 ani, de asemenea nu are nici o treaba cu flame-ul sau cu vreo parere proprie  ( cel putin dupa stiinta mea nu cred ca "beshi" e o parere proprie despre cineva dar poate de la tine se vede altfel ;) )
explicatie:     cand cineva vine la tine acasa si iti spune salut  nu il futi in gura decat daca traiesti in copac....dar avand in vedere ca vreo 80% dintre romani inca nu au coborat de acolo..............................pana la urma ai dreptate nu are sens  sa-mi pierd vremea cu cineva care oricum nu prea pricepe de fel   sau cum spuneai tu mai sus "fiecare are dreptul de a fi retard" (a nu se intelege gresit, nu fac referire la cineva anume, e doar chestiune generala)

Udunnome

New member
Реакции
0
Баллы
0
n0click сказал(а):
deja esti ... vezi ce face butonu ala rosu din dreapta sus
te-ai suparat?imi pare rau :'(
p.s.:cat se poate de serios iti zic ca nu am nici un buton rosu in dreapta sus  8)
p.s.2:......nvm

Manowar1

New member
Реакции
0
Баллы
0
hai sa vedem care are boasele mai mari ....

asta e o cearta cat se poate de idioata

Udunnome

New member
Реакции
0
Баллы
0
cine se cearta? ???
cine crede ca pot exista certuri intre 2 persoane anonime pe internet are o mare problema,sunt amuzante forumurile astea, bafta in joc :-*

Manowar1

New member
Реакции
0
Баллы
0
plm in cazu asta

EU AM BOASELE CELE MAI MARI !!!

BackfromDead

New member
Реакции
0
Баллы
0
go flame forums manowar, we missing u there!

Manowar1

New member
Реакции
0
Баллы
0
sry man i don't flame anymore. i read the forums when i get the chance. but i barely post anything ...

Apophis1

New member
Реакции
0
Баллы
0
morf nu esti normal :)

Jacky1

New member
Реакции
0
Баллы