o rlly ?Udunnome сказал(а):daca ii spunea fak off pe english forum era mai bine ?faptul ca a fost CL tau pe 30x nu inseamna ca toti il agreeaza,fiecare are dreptul la propria parere :-*
Is he butthurt about me? (it looks so)n0click сказал(а):o rlly ?Udunnome сказал(а):daca ii spunea fak off pe english forum era mai bine ?faptul ca a fost CL tau pe 30x nu inseamna ca toti il agreeaza,fiecare are dreptul la propria parere :-*
hmm yea , comunismftw told u to gtfo in romanianJacky сказал(а):Is he butthurt about me? (it looks so)n0click сказал(а):o rlly ?Udunnome сказал(а):daca ii spunea fak off pe english forum era mai bine ?faptul ca a fost CL tau pe 30x nu inseamna ca toti il agreeaza,fiecare are dreptul la propria parere :-*
prietene nu are nici o treaba faptul ca a fost cl-ul meu pe 30x sau in ultimii 3 ani, de asemenea nu are nici o treaba cu flame-ul sau cu vreo parere proprie ( cel putin dupa stiinta mea nu cred ca "beshi" e o parere proprie despre cineva dar poate de la tine se vede altfelUdunnome сказал(а):daca ii spunea fak off pe english forum era mai bine ?faptul ca a fost CL tau pe 30x nu inseamna ca toti il agreeaza,fiecare are dreptul la propria parere :-*
de cand suntem prieteni? ?morfeus сказал(а):prietene
deja esti ... vezi ce face butonu ala rosu din dreapta susUdunnome сказал(а):de cand suntem prieteni? ?morfeus сказал(а):prietene
te-ai suparat?imi pare rau :'(n0click сказал(а):deja esti ... vezi ce face butonu ala rosu din dreapta sus
rumunescu!Manowar сказал(а):plm in cazu asta
EU AM BOASELE CELE MAI MARI !!!
rumunescu with grande cohonesJacky сказал(а):rumunescu!Manowar сказал(а):plm in cazu asta
Manowar сказал(а):plm in cazu asta