incearca sa te bazezi pe questuri pentru mats,majoritatea sunt chiar foarte eficienteManowar сказал(а):stiu stiu .. am dat sop de exemplu
mi-a luat 3 zile sa strang sopuri sa fac dual sls pt subclasa
am spoilat ina stea 3 zile 100 sop
pe restu am dat vreo 60-70 de milioane si oricum le-am luat greu ca nu vindea nimeni .. majoritatea sunt scam shopuri
pana la urma tot la vorba aia se ajunge .. server bun .. management de cacat.
tu din ce clan esti?AMA сказал(а):si sunt destui ro aici pe server
cel putin vro 5-10 is la mine in clan deci
pai ce? tu esti din staff?MichaelV сказал(а):Hai ma, ca nu sunt chiar asa de ciudat : )
nu stiu care e treaba cu nenea ala sau cat de adevarat e ceea ce a postat el acolo, dar iti garantez eu ca cel putin jumatate de server joaca cu tot felul de programe....asta si datorita faptului ca au pus antibot-ul ala cu care se tot laudau.....iar comportamentul staff-ului nu face decat sa semene tot mai multa neincredere si lasa loc la speculatii vis a vis de faptul ca se baneaza pt a se plati pt unbann iar regula aia .....1.1.1 nu face decat sa confirme treaba astaManowar сказал(а):https://forumen.rpg-club.net/index.php?topic=3220.0
nu e prima oara cand se intampla asa ceva.de-asta nu am vrut sa joc aici la inceput ... se pare ca aveam dreptate sa am indoieli cu privire la integritatea staff-ului.
sau a unora dintre ei .. ca sa nu se supere MV ..