tu esti cauza amanariiApophis сказал(а):serveru se dechide maine mai nou :'(
tu da ..imi imaginez ce munca psihica ai depus pentru a redeveni ... leecherApophis сказал(а):no no no eu eram pregatit
plm am facut curat in casa , am pus cola la rece , cuburile de gheata , am mancatUdunnome сказал(а):kokos ai reusit sa iti faci loc cu greu in programul tau incarcat pentru inceputul serverului si uite ce belea. 8)
nu stiu momentan.......o mare parte din oamenii cu care joc de cativa ani sunt cu tine in clanApophis сказал(а):Morf u pe unde o sa fii serverul asta ?
been there , done thatdem0 сказал(а):schimba cola aia pe niste beri cu baietii in oras pentru astazi![]()
Trebuie sa ai si timp ca sa faci fata pe un server cu mii de playeri on. Am avut clan de 150 de insi, dar leaderii nu au mai avut timp sa se ocupe asa ca am ramas vreo 15-20 activi, ce joaca relaxat pt fun.morfeus сказал(а):subscriu, pe nici un server serios nu a fost in top un clan de romani si ma indoiesc ca o sa fie pe astabaho сказал(а):Stati calmi ca nu o sa va impuneti pe acest server in vecii vecilor. Sunt 4 clanuri cu mult peste restul si ca numar de oameni si ca skill. Asa ca stati calmi, competitivi la TOP nu o sa fiti. Dar nu e problema, ca sunt multe alte clanuri cu care sa aveti fun, doar ca nu o sa aveti access la epici si castelele importante.
Questurile de 7 signs oare cand s-au bagat?Eu am jucat ultima data Epilogue si Freyaalexu сказал(а):lvl 80+ faci mai rpd..in 1-2 luni mai degraba faci niste iteme bunicele![]()
![]()
Buna si aia decat delocUdunnome сказал(а):pe GF nu ai decat pailaka
Nu inteleg strategia asta de recruitment. De ce nu postati si ceva link-uri sa stiu si eu sau oricare despre ce e vorba cu clanul vostru.Poate voi sunteti cu IQ sub medie sau sunteti 5 insi care vor si ei sa faca clan.Romanasu сказал(а):Clan de romani caut jucatori dedicati, seriosi si cu IQ peste medie. Care e interesat dati pm.
Lasa perversa, PM-ul l-ai citit?Romanasu сказал(а):Wey mi-ai dat de mi-ai julit clanu. Si m-am chinuit sa fac clanu asta mult timp.
Stii ce urmeaza, nu ?