Romanian/Roman (5 Viewers)

Apophis1

New member
Реакции
0
Баллы
0
serveru se dechide maine mai nou :'(

Apophis1

New member
Реакции
0
Баллы
0
no no no eu eram pregatit

mrnej

New member
Реакции
0
Баллы
0
Nu se poate,si eu eram pregatit,asta e doar asa de teasing.

Udunnome

New member
Реакции
0
Баллы
0
kokos ai reusit sa iti faci loc cu greu in programul tau incarcat pentru inceputul serverului si uite ce belea. 8)

kokos1

New member
Реакции
0
Баллы
0
Udunnome сказал(а):
kokos ai reusit sa iti faci loc cu greu in programul tau incarcat pentru inceputul serverului si uite ce belea. 8)
plm am facut curat in casa , am pus cola la rece , cuburile de gheata , am mancat :D ..si yote ce fac astia

DarkWings1

New member
Реакции
0
Баллы
0
morfeus сказал(а):
baho сказал(а):
Stati calmi ca nu o sa va impuneti pe acest server in vecii vecilor. Sunt 4 clanuri cu mult peste restul si ca numar de oameni si ca skill. Asa ca stati calmi, competitivi la TOP nu o sa fiti. Dar nu e problema, ca sunt multe alte clanuri cu care sa aveti fun, doar ca nu o sa aveti access la epici si castelele importante.
subscriu, pe nici un server serios nu a fost in top un clan de romani si ma indoiesc ca o sa fie pe asta
Trebuie sa ai si timp ca sa faci fata pe un server cu mii de playeri on. Am avut clan de 150 de insi, dar leaderii nu au mai avut timp sa se ocupe asa ca am ramas vreo 15-20 activi, ce joaca relaxat pt fun. :)

mrnej

New member
Реакции
0
Баллы
0
Se poate, daca vrei si e timp,am fost in clan si eu de 100+ nu mai stiu exact ,pe l2via rata era x15,eram in war cu toti de pe servar si tot am facut ceva pe akolo ;),daca ne adunam ,cam intr-o 1 ~2 luni ajungem 80+,asta daca jucam hard core, si "fun" mai tot timpu e ;D.
PS:Caut clan ;D.

alexu

New member
Реакции
0
Баллы
0
lvl 80+ faci mai rpd..in 1-2 luni mai degraba faci niste iteme bunicele :D :D

Udunnome

New member
Реакции
0
Баллы
0
pe GF nu ai decat pailaka

Romanasu

New member
Реакции
0
Баллы
0
Clan de romani caut jucatori dedicati, seriosi si cu IQ peste medie. Care e interesat dati pm.

DarkWings1

New member
Реакции
0
Баллы
0
Romanasu сказал(а):
Clan de romani caut jucatori dedicati, seriosi si cu IQ peste medie. Care e interesat dati pm.
Nu inteleg strategia asta de recruitment. De ce nu postati si ceva link-uri sa stiu si eu sau oricare despre ce e vorba cu clanul vostru.Poate voi sunteti cu IQ sub medie sau sunteti 5 insi care vor si ei sa faca clan.
Nu mi-o lua in nume de rau, poate sunteti baieti super ok, dar trebuie sa vad un set de reguli, o strategie de functionare in clan, niste pvp-uri facute (exclus de pe high rate)..etc

Romanasu

New member
Реакции
0
Баллы
0
Wey mi-ai dat de mi-ai julit clanu. Si m-am chinuit sa fac clanu asta mult timp.
Stii ce urmeaza, nu ?

Romanasu

New member
Реакции
0
Баллы
0
Am citit pmu desi ai dat de m-ai julit, ca sunt baiat cu coracon.
Deci par example, clanul meu e format din exact 2 membrii, io si varu-miu. Da suntem oameni seriosi si onesti si f muncitori.

PS: Nu mai dati pmuri de intrare in clan ca momentan nu recrutam. Reveniti peste 3 luni.

Users who are viewing this thread

Верх