Nu e dark knight, is healerii aia 2, knightsii am uitat ce dau; si dark lordul da. Dar e destul de greu sa spoilezi acolo deoarece umbla multi in grup si sar toti, plus ca sunt foarte multi mobi in camera cu p.atk mare care devin agresivi daca ataci ceva in jurul lor. Desi poti sa iei doar lordul si sa-l ataci undeva in afara camerei si restul vor veni. Intr-adevar sunt foarte multe materiale bune acolo, nu stiu de ce nu prea vad spoileri pe-acolo. Pe langa sansa mare de sop, mai dropeaza (spoileaza) mult iron ore (cu gramada) si oriharukon ore cam in aceaasi proportie cu sop. 2 zile de mass spoil acolo cu un buffer si un G.Wolf si-ti scoti full A cred. Eu acolo am crescut cu OL-ul meu. Se creste incredibil de rpd. In 20 de minute i-am facut 40% la lvl 55 (cu GW de 58), deci daca va duceti acolo la spoil luati-va mainul in party ca sa se dea share, ca altfel te trezesti prea mare in lvl si nu mai primesti nimic drop/spoil.Udunnome сказал(а):Cruma 2 Dark Knight/Dark Lord foarte bun spoil de SOP
Pe langa spotul asta mai este o camera full de Porta in cruma 1, o camera micuta dar au respawn mare mobii si is multi gramada. Dropeaza CL (in mica masura, dar se vinde scump), si tone de Cord. Intr-o zi de spoil (4-5 ore mai exact), am facut mats in valoare de 18kk, si le-am vandut ieftin ca nu puteam scapa de ele. Mobii is 44-45 parca si sunt 3x hp. Is golemi din aia de piatra care au speed foarte mic si blunt weapon weak point, deci perfecti pentru dwarfi. Sa-ti explic mai exact cum se ajunge la ei:
Cum intri in cruma mergi inainte pana se desparte drumul in 2. O iei la dreapta, ajungi la camera de mobi in forma de patrat. Este un drum imediat la dreapta, iar in capatul camerei in coltul din stanga este un alt drum, acolo te duci. Cum ajungi pe drumu ala este urmatoarea la stanga o camera mica cu un rb (uneori goala daca e mort ala), apoi iarasi la stanga un drum scurt care duce spre o cutie gen treasure box care e defapt un NPC. Cum ajungi la ea faci imediat dreapta si ai ajuns. Succes.