Romanian/Roman (6 Viewers)

Lvnatic

New member
Реакции
0
Баллы
0
Udunnome сказал(а):
Cruma 2 Dark Knight/Dark Lord foarte bun spoil de SOP
Nu e dark knight, is healerii aia 2, knightsii am uitat ce dau; si dark lordul da. Dar e destul de greu sa spoilezi acolo deoarece umbla multi in grup si sar toti, plus ca sunt foarte multi mobi in camera cu p.atk mare care devin agresivi daca ataci ceva in jurul lor. Desi poti sa iei doar lordul si sa-l ataci undeva in afara camerei si restul vor veni. Intr-adevar sunt foarte multe materiale bune acolo, nu stiu de ce nu prea vad spoileri pe-acolo. Pe langa sansa mare de sop, mai dropeaza (spoileaza) mult iron ore (cu gramada) si oriharukon ore cam in aceaasi proportie cu sop. 2 zile de mass spoil acolo cu un buffer si un G.Wolf si-ti scoti full A cred. Eu acolo am crescut cu OL-ul meu. Se creste incredibil de rpd. In 20 de minute i-am facut 40% la lvl 55 (cu GW de 58), deci daca va duceti acolo la spoil luati-va mainul in party ca sa se dea share, ca altfel te trezesti prea mare in lvl si nu mai primesti nimic drop/spoil.
Pe langa spotul asta mai este o camera full de Porta in cruma 1, o camera micuta dar au respawn mare mobii si is multi gramada. Dropeaza CL (in mica masura, dar se vinde scump), si tone de Cord. Intr-o zi de spoil (4-5 ore mai exact), am facut mats in valoare de 18kk, si le-am vandut ieftin ca nu puteam scapa de ele. Mobii is 44-45 parca si sunt 3x hp. Is golemi din aia de piatra care au speed foarte mic si blunt weapon weak point, deci perfecti pentru dwarfi. Sa-ti explic mai exact cum se ajunge la ei:
Cum intri in cruma mergi inainte pana se desparte drumul in 2. O iei la dreapta, ajungi la camera de mobi in forma de patrat. Este un drum imediat la dreapta, iar in capatul camerei in coltul din stanga este un alt drum, acolo te duci. Cum ajungi pe drumu ala este urmatoarea la stanga o camera mica cu un rb (uneori goala daca e mort ala), apoi iarasi la stanga un drum scurt care duce spre o cutie gen treasure box care e defapt un NPC. Cum ajungi la ea faci imediat dreapta si ai ajuns. Succes.

Adebisi

New member
Реакции
0
Баллы
0
Sal
Am inceput si eu pe serverul asta azi si as fii curios daca este vreun clan de romani sau daca e cineva care are nevoie de om in academie
Ms anticipat

M

MichaelV

Guest
AMT are ceva romani din cate stiu eu. Mai era phear dar leaderul nu a avut timp sa joace si a renuntat, iar playerii din clan nu stiu unde s-au dus sau daca s-au lasat de joc. Iar clanuri cu romani putini sunt ... destule.

Jacky1

New member
Реакции
0
Баллы
0
nah, dont worry, mucho rumunescu here ;D

StupidAdvertising

New member
Реакции
1
Баллы
0
Care sunteti ma la Jacky in clan de posteaza asta asa mult pe aici? :)

KnGhtmRe

New member
Реакции
0
Баллы
0
:))))))
want ally with ro clam? :p
we'll teach you new ways to say "hello" :)

KnGhtmRe

New member
Реакции
0
Баллы
0
draq, dar daca cativa romani sunt "enough" oare ce are zice daca ar avea o alianta spamata toata ziua de limba romana? :))

morfeus2

New member
Реакции
0
Баллы
0
se refera la romanii de pe server nu la cei de la el din clan pt ca in BOB cred ca sunt doar vreo 3

Jacky1

New member
Реакции
0
Баллы
0
morfeus сказал(а):
se refera la romanii de pe server nu la cei de la el din clan pt ca in BOB cred ca sunt doar vreo 3
this
and they still manage to spam chat in RO sometimes!
Sexy Brailancy.

StupidAdvertising

New member
Реакции
1
Баллы
0
M-am apucat de cateva zile, dar depinde daca reusesc sa fac un const sau nu. Ca daca nu, imi bag picioru-n el de joc. Nu o sa stau solo sa farmez o mie de ani pt stuff, mai ales ca 5x e cam destul de hardcore pt mine. Dar incerc, vedem ce iese :)

CorupteD

New member
Реакции
0
Баллы
0
treci la munca baho!!

daggermaster

New member
Реакции
0
Баллы
0
SH 55 (am si un SE box si cresc si o kukabura) caut clan/party de romani sau ro+international. Sunt activ in special seara si in week-end.

Sunt nou pe server (de cateva zile doar), deci as vrea un clan/party care sa faca mai ales rb, ca sa ne echipam si noi cat de cat si sa facem ceva banutzi repede.

adi2ro

New member
Реакции
0
Баллы
0
Salut. Uite am venit cu vreo 5 prieteni de pe RaidFight pana isi revin aia. Si mai am 3 amici dar nu sunt romani. Avem full party acum (BD/SWS/Healer/Tank si ceva DD) si cautam un clan de RO pentru academie. Iar daca merg bine lucrurile am vrea sa ramanem. Daca nu posteaza nici un clanlider ma gandeam sa fac eu clan cu cei din grup si care doriti sa mai va alaturati la un clan de RO puternic si organizat unde calitatea si nu cantitatea conteaza lasati un mesaj.

Bafta!

morfeus2

New member
Реакции
0
Баллы
0
adi2ro сказал(а):
Salut. Uite am venit cu vreo 5 prieteni de pe RaidFight pana isi revin aia. Si mai am 3 amici dar nu sunt romani. Avem full party acum (BD/SWS/Healer/Tank si ceva DD) si cautam un clan de RO pentru academie. Iar daca merg bine lucrurile am vrea sa ramanem. Daca nu posteaza nici un clanlider ma gandeam sa fac eu clan cu cei din grup si care doriti sa mai va alaturati la un clan de RO puternic si organizat unde calitatea si nu cantitatea conteaza lasati un mesaj.
Bafta!
welcome si multa bafta ;)

Users who are viewing this thread

Верх