Romanian/Roman (1 Viewer)

Jacky1

New member
Реакции
0
Баллы
0
gratz rumunescu foramz

StupidAdvertising

New member
Реакции
1
Баллы
0
Jacky romanian forum hero moderator
votat.jpeg

Shaenya

New member
Реакции
0
Баллы
0
sper sa avem un mod capabil :) pentru altfel o sa raman tot de datoria lui Michael sa se ocupe :-"

Akz

New member
Реакции
0
Баллы
0
Mai sunt ceva RO. :)
Eu am inceput acum 2 zile, mi se pare destul de ok serverul.
Sper sa aiba un viitor bun.

StupidAdvertising

New member
Реакции
1
Баллы
0
Are si el unele probleme dar oricum, este cu MULT peste d3x al nostru care e la fel ca mai toate lucrurile din Romania ...
Si cum azure e no more, chiar nu vad alt server international care ar merita sa fie jucat. Chiar daca nu ar exista RPG, pur si simplu nu mai exista nici un server decent.
Banuiesc ca urmatorul pas dupa RPG va fi free 2 play retail, pentru cei ce vor mai juca pe vremurile alea.

hetea

New member
Реакции
0
Баллы
0
salut! am intrat si eu la rusnaci sa vad care e faza...
ma gandesc ca aveti ceva clan ro ...sau unul in care sunt mai multi romani.
daca aveti nevoie de un char, support cred ca o sa fac sws/bishop sau altceva dati un pm si zicetimi pe ce sv ;D
momentan nu ma pot loga, cred ca e ceva bai cu login sv.

M

MichaelV

Guest
Welcome : )
Sunt destui romani aici. Pe New World se joaca majoritatea x5, si banuiesc ca in ph34r sunt mai multi romani. Sunt veniti de pe wrath. Dar din ce stiu eu, mai prin fiecare clan sunt si cate 2-3 romani.

D

DrSageata

Guest
In AMT suntem vreo 35 de romani si 35 de polonezi.Phear are romani(dar nu asa multi),acolo is multi pl/svk.

D

DrSageata

Guest
Sigur ca da.Avem si ventrilo,daca vrei sa intri.Majoritatea suntem 25+,deci nu cred ca o sa ai "age diversions". :D

hetea

New member
Реакции
0
Баллы
0
@dr sageata. zi si mie la cine sa dau pm pt clan :)

D

DrSageata

Guest
Redlightdistrict e clan leader acum,dar mai au invite right si: Shakal,Helium,Drakulla.Vezi si tu care e on. :)

M

MichaelV

Guest
Glumeam. Da, ma joc si eu, dar decat casual, deabia am 75 si nici nu am de gand sa intru pe undeva. Cine stie ce mai incepe sa zica lumea, incep cu teorii nebune : )

D

DrSageata

Guest
Da,ma gandeam eu ca glumesti.Stiu,asa e,lumea e foarte suspicioasa mai tot timpul. :D

D

DrSageata

Guest
Ce sa ii faci,la 26 de ani,tre sa muncesti,sa inveti,sa stai cu prietena,multe chestii care mananca mult timp.Cu cat inaintezi in varsta,cu atat ai mai putin timp ai pt l2.Nu mai e ca in timpul liceului/facultatii,cand stateam 12h+ la pc. :(

Udunnome

New member
Реакции
0
Баллы
0
si macar daca prietenele ar juca si ele L2 tot ar fi ceva

KnGhtmRe

New member
Реакции
0
Баллы
0
Udunnome сказал(а):
si macar daca prietenele ar juca si ele L2 tot ar fi ceva
sa sti ca noi avem 2 cupluri in clan :)
sa vezi ce fain e cand striga unu "femeie, nu mai avem de mancare" si ea raspunde "bah ma lesi?! fa-ti singur ca sunt la raid" :)))

Users who are viewing this thread

Верх