po merge tez powinno sie poprawicLentroN сказал(а):Jak wprowadz? H5 to si? zleci sporo os?b,w ko?cu dla wielu gra na GF pts przez 2 lata wychodzi bokiem..
widze ze Ty ziwedziales kraine Metin2 bo ja jednak nie i nigdy nieznize sie do tego pozimu, wiesz sa ludzi ktorzy lubia grac suportem i sa tacy co nie proste i logiczne parowoufoc сказал(а):to graj w Metinlub inny mmo gdzie nie potrzebuja buferow/healerow etc
gra dd jest nudnaGreengoS сказал(а):widze ze Ty ziwedziales kraine Metin2 bo ja jednak nie i nigdy nieznize sie do tego pozimu, wiesz sa ludzi ktorzy lubia grac suportem i sa tacy co nie proste i logiczne parowoufoc сказал(а):to graj w Metinlub inny mmo gdzie nie potrzebuja buferow/healerow etc
true ;pLokocz сказал(а):gra dd jest nudnaGreengoS сказал(а):widze ze Ty ziwedziales kraine Metin2 bo ja jednak nie i nigdy nieznize sie do tego pozimu, wiesz sa ludzi ktorzy lubia grac suportem i sa tacy co nie proste i logiczne parowoufoc сказал(а):to graj w Metinlub inny mmo gdzie nie potrzebuja buferow/healerow etc
![]()
czego Ty nie ?pasz ...miou сказал(а):co wy tu cpacie...
?piemy jak ju? co?miou сказал(а):co wy tu cpacie...
i tu si? zgodz? ponadto na dexie s? jakie? dziwne lagi, nie wiem czy to wina sprz?tu czy net'a ale tam gra nie chodzi tak p?ynnie jak tutaj, a jak na dexie przyjdzie siege to ja prdlxAftermath сказал(а):Tam factor klany to przecietniaki tutaj.Adri сказал(а):btw kto? ma jakie? wie?ci jak tam na DEXie si? ludzikom powodzi?
z czystej ciekawo?ci pytam :]
nie ma sie co ciekawic, wejdzie tu h5 to nowy dex wymrze... przykre ale prawdziwe...Adri сказал(а):btw kto? ma jakie? wie?ci jak tam na DEXie si? ludzikom powodzi?
Ciekawi mnie to, bo na DEXa poszed? m?j by?y klan i w ich ustach jest tam raj na ziemiLokocz сказал(а):nie ma sie co ciekawic, wejdzie tu h5 to nowy dex wymrze... przykre ale prawdziwe...Adri сказал(а):btw kto? ma jakie? wie?ci jak tam na DEXie si? ludzikom powodzi?
ciekawe jak bedzie z theonline.ru ;p jak otworza internationala to nie bedzie za ciekawieLokocz сказал(а):nie ma sie co ciekawic, wejdzie tu h5 to nowy dex wymrze... przykre ale prawdziwe...Adri сказал(а):btw kto? ma jakie? wie?ci jak tam na DEXie si? ludzikom powodzi?
jakos watpie zeby international serw otworzyli... poki co nie ma tam ani jednego slowa nie po rosyjsku50c сказал(а):ciekawe jak bedzie z theonline.ru ;p jak otworza internationala to nie bedzie za ciekawieLokocz сказал(а):nie ma sie co ciekawic, wejdzie tu h5 to nowy dex wymrze... przykre ale prawdziwe...Adri сказал(а):btw ktoś ma jakieś wieści jak tam na DEXie się ludzikom powodzi?
z czystej ciekawości pytam :]
Mnie osobiscie tak ten rosyjski klient odstrasza, ze nie bylem w stanie grac wiecej niz 3 dni. Plus Windows po rosyjsku.... nawet filmu z napisami nie ogladniesz, nie wspominajac o pisaniu czegokolwiekLokocz сказал(а):jakos watpie zeby international serw otworzyli... poki co nie ma tam ani jednego slowa nie po rosyjsku50c сказал(а):ciekawe jak bedzie z theonline.ru ;p jak otworza internationala to nie bedzie za ciekawieLokocz сказал(а):nie ma sie co ciekawic, wejdzie tu h5 to nowy dex wymrze... przykre ale prawdziwe...Adri сказал(а):btw kto? ma jakie? wie?ci jak tam na DEXie si? ludzikom powodzi?