z takim podejsciem na pewno nic nikomu nie wyjdziereni сказал(а):Nie ma szans. Mentalno? Polaczk?w to tylko drama drama flame flame. Ty noob ja pro i tak od powstania l2.
z takim podejsciem na pewno nic nikomu nie wyjdziereni сказал(а):Nie ma szans. Mentalno? Polaczk?w to tylko drama drama flame flame. Ty noob ja pro i tak od powstania l2.
Bedzie ogien oj bedzie.Toxic сказал(а):Jebzik znalaz?am twoje konto na forum bmf je?li to ten klan zapowiadasz to... powodzeniaDlugi сказал(а):Jebzik nawet wiem o jaki klan ci chodziB?dzie zdziwko ^^
![]()
A to ju? s?ysza?am.. a po 2 tygodniach wszyscy mieli wa?ne sprawy i przerw? od l2....na 3dni do czasu a? na ich forum nie pojawi?a si? wzmianka o przenosinach na inny serwermaksym1908 сказал(а):Bedzie ogien oj bedzie.Toxic сказал(а):Jebzik znalaz?am twoje konto na forum bmf je?li to ten klan zapowiadasz to... powodzeniaDlugi сказал(а):Jebzik nawet wiem o jaki klan ci chodziB?dzie zdziwko ^^
![]()
Grali na rpg 2 tygodnie i tak samo jak na kilku wcze?niejszych serwerach by? emoquitmaksym1908 сказал(а):Nie bylo juz co robic z tego co mowili chlopaki. Wrogie klany podobno pouciekaly z serwera a ile mozna farmic te s80 na HB. Na RPG widze bedzie konkurencja wiec bedzie zajecie mam nadzieje ze dluzej jak 2-3 miesiace :-[
rpg x30 nie kazdemu pasowal a dzielic klan na polowe to bezsens. Chcesz nazywaj to jak chcesz, a to ze duzo osob w klanie to nie wina klanu bo NCsoft daje mozliwosc wiec mozna z niej skorzystac. Zreszta ja mowie o ex x5 nie x10 bo tam nie gralem.Toxic сказал(а):Grali na rpg 2 tygodnie i tak samo jak na kilku wcze?niejszych serwerach by? emoquitmaksym1908 сказал(а):Nie bylo juz co robic z tego co mowili chlopaki. Wrogie klany podobno pouciekaly z serwera a ile mozna farmic te s80 na HB. Na RPG widze bedzie konkurencja wiec bedzie zajecie mam nadzieje ze dluzej jak 2-3 miesiace :-[jedynie uda?o im si? zwojowa? l2ex..x10 bo zacz?li jako jeden z pierwszych klan?w, kiedy gra?o tam bardzo ma?o ludzi..x5 bo zacz?li z zergiem jad?c na reputacji z x10
1.Nie m?wi? tylko o rpg tylko o serwerach kt?re pojawi?y si? mi?dzy l2ex x10 ax5.maksym1908 сказал(а):rpg x30 nie kazdemu pasowal a dzielic klan na polowe to bezsens. Chcesz nazywaj to jak chcesz, a to ze duzo osob w klanie to nie wina klanu bo NCsoft daje mozliwosc wiec mozna z niej skorzystac.
Wyjdzie w praniuW og?lnym rozrachunku-- taki klan nie zdzia?a du?o na rpg i raczej nikogo nie zdziwi.
od razu jademmaksym1908 сказал(а):Wyjdzie w praniuW og?lnym rozrachunku-- taki klan nie zdzia?a du?o na rpg i raczej nikogo nie zdziwi.
A co tak jadem do nas plujesz?
czesc :*Toxic сказал(а):od razu jademmaksym1908 сказал(а):Wyjdzie w praniuW og?lnym rozrachunku-- taki klan nie zdzia?a du?o na rpg i raczej nikogo nie zdziwi.
A co tak jadem do nas plujesz?po prostu z natury wredne ze mnie stworzenie i lubi? dra?ni? ludzi
nieBadDude сказал(а):hahah a sws tez tak moze?
jakis lexopodobny zerg ownerow z lolservera bez konkurencyjnego communityreni сказал(а):Wcale nie o?y?a. Niby od groma polak?w tu idzie a ciemno jak w afryka?sk? noc. Jestem ju? stary i nie mam ochoty na zabawy w kotka i myszk?. Jaki taki fajny klan tu idzie o kt?rym tam biadolicie ?
Mam nadzieje ?e to nie by?o o nas mimo ?e zergiem idziemy.miou сказал(а):jakis lexopodobny zerg ownerow z lolservera bez konkurencyjnego communityreni сказал(а):Wcale nie o?y?a. Niby od groma polak?w tu idzie a ciemno jak w afryka?sk? noc. Jestem ju? stary i nie mam ochoty na zabawy w kotka i myszk?. Jaki taki fajny klan tu idzie o kt?rym tam biadolicie ?![]()