Mamy du?o os?b z offa. W tym i mnie. O gracii wiem wszystko opr?cz szczeg?w otwierania HB.BadDude сказал(а):a ja mysle ze nie, bo nie maja pojecia o niczym powyzej ILxForce сказал(а):mysle ze Lexy + order of white szhit zolnia x5![]()
so true.Pawlak сказал(а):Polskie klany ?mierdz? bo nie znajdziesz na servie 70 dobrych, polskich graczy, kt?rzy chc? gra? w 1 klanie![]()
z pierwszym spoko, z drugim gorzej bo wiekszosc woli zostac przy swoich starych sprawdzonych klanach, mysle ze nam jako narodowi brakuje zdolnosci przywodczych i po prostu nie mialby kto tego ogarnacPawlak сказал(а):Polskie klany ?mierdz? bo nie znajdziesz na servie 70 dobrych, polskich graczy, kt?rzy chc? gra? w 1 klanie![]()
Z polsk? mentalno?ci?.. to nic dziwnego ; )Lire сказал(а):Nigdy nie bylo dobrego polskiego klanu, niema takiego, nigdy nie beidze a co gorsza nikt i nic tego nie zmieni ^^
Mog? si? myli? ale czy czasem exodus nie by? na pocz?tku ca?kowicie polskim klanem? Je?li dobrze pami?tam dawno temu na niejakim Enraged byli w nim sami Polacy.Lire сказал(а):Nigdy nie bylo dobrego polskiego klanu, niema takiego, nigdy nie beidze a co gorsza nikt i nic tego nie zmieni ^^
No zobaczymy, ale slyszalem ze macie tam mage pt typu 3x sph + konik.reni сказал(а):Mamy du?o os?b z offa. W tym i mnie. O gracii wiem wszystko opr?cz szczeg?w otwierania HB.BadDude сказал(а):a ja mysle ze nie, bo nie maja pojecia o niczym powyzej ILxForce сказал(а):mysle ze Lexy + order of white szhit zolnia x5![]()
Jebzik znalaz?am twoje konto na forum bmf je?li to ten klan zapowiadasz to... powodzeniaDlugi сказал(а):Jebzik nawet wiem o jaki klan ci chodziB?dzie zdziwko ^^