[x5] Polskie klany (1 Viewer)

reni

New member
Реакции
0
Баллы
0
Tak więc skoro start serwera zbliża się wielkimi krokami a Klany które zamierzają tu grać pozostają w ukryciu wychodzę z pytaniem. Jakie Polskie klany zamierzają tu grać ? O ile oczywiście ma ktoś takowe informacje. Byłoby miło gdyby nasi rodacy liczyli się na tym serwerze bo póki co widzę same błąkające się duszyczki non factorów ewentualnie jakieś consty. Zero konkretów.
btw. Dagger lf Klan / Const.

Toxic1

New member
Реакции
0
Баллы
0
Widziałam ze pytasz o NF w innym temacie. Z tego co wiem całością nie przechodzą ale sporo ludzi których znam już dawno nie gra na x30 i czeka właśnie na x5. Jednak wątpię żeby utworzyli jeden klan. Pojawi się kilka polskich klanów na pewno jednak myślę że większość pogra trochę i się znudzi.

OP
OP
R

reni

New member
Реакции
0
Баллы
0
LexTalionis w których kiedyś byłem też się tutaj wybiera. NF jednak zostaje na 30x.
LF more info !

Gawain

New member
Реакции
0
Баллы
0
Prawde mowiac to jeszcze nigdy nie widzialem porzadnego polskiego klanu.
Zawsze w polskich klanach brakowalo mi zgrania, czy to w l2 czy w kazdym innym rpg. Byc moze nie trafilem jeszcze na jakis porzadny klan skladajacy sie tylko z polakow.

Imo international klany ] jednonarodowosciowe klany.

OP
OP
R

reni

New member
Реакции
0
Баллы
0
Też miałem takie doświadczenia aż do czasu gry na ruoffie kiedy zacząłem grać z LastResort. Jeden z najlepszych polskich klanów jakie miałem przyjemność poznać. Grali też na dexie w Creed ally. Chciałbym żeby tu chociaż kilka polskich klanów było, nie muszą być od razu factor klanem ale miło spotkać rodaków.

Harima

New member
Реакции
0
Баллы
0
reni сказал(а):
Te? mia?em takie do?wiadczenia a? do czasu gry na ruoffie kiedy zacz?em gra? z LastResort. Jeden z najlepszych polskich klan?w jakie mia?em przyjemno? pozna?. Grali te? na dexie w Creed ally. Chcia?bym ?eby tu chocia? kilka polskich klan?w by?o, nie musz? by? od razu factor klanem ale mi?o spotka? rodak?w.
My?l?e nie musisz si? obawia? o brak polak?w na przysz?ym x5. Ja uwa?am, ?e b?dzie ich a? za du?o  ;)

OP
OP
R

reni

New member
Реакции
0
Баллы
0
O brak PolaczkówxXxPL się nie obawiam. Tylko o Polaków dobrze reprezentujących nasz naród i okazujących sobą jakiś poziom.

BadDude

New member
Реакции
0
Баллы
0
Gawain сказал(а):
Zawsze w polskich klanach brakowalo mi zgrania, czy to w l2 czy w kazdym innym rpg. Byc moze nie trafilem jeszcze na jakis porzadny klan skladajacy sie tylko z polakow.
widac nie grales na bartzie :D

hymnu

New member
Реакции
0
Баллы
0
A jaki to tam dobry polski klan gra?

OP
OP
R

reni

New member
Реакции
0
Баллы
0
AmberEye. Nawet z nimi grałem. Fakt wypadli mi z pamięci. Tak więc AmberEye i LastResort to 2 klany które zasługują na mój szacunek jak dotąd :p

hymnu

New member
Реакции
0
Баллы
0
Nie bylo, nie ma i raczej nie bedzie polskiego klanu ktory zouwnuje official.

OP
OP
R

reni

New member
Реакции
0
Баллы
0
Ale AmberEye nie zownowali officiala ;p Byli siła i mieliRune to fakt.

kall

New member
Реакции
0
Баллы
0
To fakt nieźli byli, spotkałem się z nimi w Aionie :)

xForce1

New member
Реакции
0
Баллы
0
mysle ze Lexy + order of white szhit zolnia x5

miou1

New member
Реакции
0
Баллы
0
Gawain сказал(а):
FinalFate byl kiedys stricte polski, obecnie na wrathcie, swarm z azure czy offensive na hindemithcie, obecnie camelot po mergu na Phoenix'ie

Users who are viewing this thread

Верх