zwrocenie uwagi ze jestes analfabeta nie ma nic wspolnego z flame miedzy klanami w tym temacie.kaendril сказал(а):tylko ze ig sie boja i cale party daja party recall, wiec nie pozostaje im nic innego jak offtop na forum![]()
woa сказал(а):Jonek the karmian ninja!
wlansie potwierdzacie co wasz klan reprezentuje soba. nie jestem z zadnego klanu ktory na was jedzie ani nie zrobilem tego osobiscie a wy jedziecie z flame bo wyrazilem osobista opinie.1nsane сказал(а):Karmian User 4ever?
To by?a wed?ug mnie taka walka z wiatrakami...Fakt faktem, jedynym klanem przez jaki? czas stawiaj?cym ci?g?y op?r (PvP BAIUM, AQ itp) to by? NoFear. Nie wiem jak teraz jest ale przez jaki? czas tak by?o,
PolarBears przyszlo na serwer bez sporej liczby kluczowych graczy, a to ze sie powoli wykruszyli z powodu banow badz tego, ze inni znajomi przestawali grac to juz nie moja wina. Czesc z nas zaczela grac w aion, czesc przestala grac w cokolwiek, a inni rozeszli sie po serwerach. Az tak cie to boli co sie stalo? Nie wyszlo i tyle.Isildur сказал(а):Gawain co sta?o si? z PolarBears ? Opowiedz prosz? jak to pr?bowali?cie stawi? czo?a etc ... w por?wnaniu do NoFear, srry zapomnia?em Polary zrobi?y emoquit. Acha i w ilu klanach ju? by?e?to do? nie " Loyal " pozdrawiam i ?ycz? ci powodzenia.
Nie wiem jak meow, ale 4business niedawno przyszlo na ten serwer. Ludzie z celes ciagle przychodza, nie sa to wszyscy, ktorzy tam grali, spora liczba dolaczyla do klanu dopiero na rpg.1nsane сказал(а):Teraz mo?e rzeczywi?cie Meow i 4b co? zaczynaj? robi?, tylko czemu tak p?no?
Trzymam za s?owo i ?ycz? powodzenia!Gawain сказал(а):Nie wiem jak meow, ale 4business niedawno przyszlo na ten serwer. Ludzie z celes ciagle przychodza, nie sa to wszyscy, ktorzy tam grali, spora liczba dolaczyla do klanu dopiero na rpg.
I mam nadzieje ze sie cos ruszy.
Polska mentalnoscToxic сказал(а):Przepychanki jak w piaskownicy
+1Semea сказал(а):Polska mentalnosc
zamiast cos razem robic to najlepiej jeden drugiemu noz w plecy wbije![]()
takie dyskusje tylko do kolejnych klutni prowadza... ludzie na luz wezcie![]()
TO JEST TYLKO GRA i pamietajcie ze po drugiej stronie monitora siedzi czlowiek taki jak ty.
To wytlumacz to innymSemea сказал(а):Polska mentalnoscToxic сказал(а):Przepychanki jak w piaskownicy
TO JEST TYLKO GRA i pamietajcie ze po drugiej stronie monitora siedzi czlowiek taki jak ty.
tyle ze tu kazdy jest troche winny... a ludzie swojej winy nie chca widzieckaendril сказал(а):To wytlumacz to innymSemea сказал(а):Polska mentalnoscToxic сказал(а):Przepychanki jak w piaskownicy
TO JEST TYLKO GRA i pamietajcie ze po drugiej stronie monitora siedzi czlowiek taki jak ty.niektorzy to rozumieja i podchodza na loozie do wszystkiego xd
NIEEEE! MGHRAHAAAAAA NIE NIE NIEEEEE! Nie taki saaam QQ RRRRR... yestem yunikalny czuofiek. AAAAAA!Semea сказал(а):TO JEST TYLKO GRA i pamietajcie ze po drugiej stronie monitora siedzi czlowiek taki jak ty.Toxic сказал(а):Przepychanki jak w piaskownicy
Arris nie cpaj juz xdArris сказал(а):NIEEEE! MGHRAHAAAAAA NIE NIE NIEEEEE! Nie taki saaam QQ RRRRR... yestem yunikalny czuofiek. AAAAAA!Semea сказал(а):TO JEST TYLKO GRA i pamietajcie ze po drugiej stronie monitora siedzi czlowiek taki jak ty.Toxic сказал(а):Przepychanki jak w piaskownicy
A tak to +1.
Aye, szczerze mowiac w tym momencie to jedyny ally [umadbra], ktory daje jakiekolwiek nadzieje na bycie 2nd side serwera. Niezly lider a do tego troche ogarnietych ludzi, wystarczy troche czasu, a wierze ze wykielkuje z tych ziarenek ladna roslinka. Zabawne, ze strony ksztaltujace sie wygladaja odrobine podobne jak i na celesie, ale w sumie to juz nie pierwszy raz w "historii" private serwerow.Gawain сказал(а):Nie wiem jak meow, ale 4business niedawno przyszlo na ten serwer. Ludzie z celes ciagle przychodza, nie sa to wszyscy, ktorzy tam grali, spora liczba dolaczyla do klanu dopiero na rpg.
I mam nadzieje ze sie cos ruszy.