Romanian/Roman (7 Viewers)

dyapwnz

New member
Реакции
0
Баллы
0
sal,la ce ziceai tu adineauri,nu cred ca merge sa-ti faci clan....deja sunt destule clanuri foarte puternice,gandeste-te k serveru e deschis din martie,deci mai bn postezi pe forum la 5x,sunt destule topicuri puse de CL care cauta CP.

iFane

New member
Реакции
0
Баллы
0
salutare

am inceput pe server acum o saptamana impreuna cu un prieten eu Bd el Bp (79 , 76)

venim de pe retail, nume BorisTheBlade si Orlando
daca exista doritori de suport pt un constant party nu ezitati sa ma cautati, am acelasi nume in joc

Merci

GIXI

New member
Реакции
0
Баллы
0
sa dea dracu daca inteleg cum sa-mi fac account pt game . am facut pt forum, da sa joc piua !!! am bagat 5 useri pe acelasi mail, zice ca e ok, da in mail nam nimica, sa schimb passu, ca passu care mi-l da e scarbos rau !

GIXI

New member
Реакции
0
Баллы
0
am facut eu ceva cvea. am facut mai multi useri de pe acelasi mail ! cum mm? nu trebe mailu si accountu ? chestia cu openid n-am gabjito, sunt prea tranta!

OcTaker

New member
Реакции
0
Баллы
0
Si eu am aceeasi problema, am facut un cont pe care nu mergea sa ma loghez, parola am uitat-o evident pentru ca era aia de la ei. Mail de confirmare pentru registration n-am primit, si nici cand incerc sa dau pe forgot password nu merge, imi da ceva eroare in rusa din care nu inteleg nimic.

Aurelius1

New member
Реакции
0
Баллы
0
http://translate.google.com/#

4

47

Guest
Salut ! sv mi-a fost recomandat de un prieten

din cate am observat nici un clan decent nu a postat un topic pt recrutare cu exceptia LL, desi am vazut jucatori "cunoscuti" prin LoS si yid ; ooc am observat ca recruteaza ca de obicei partyuri pt scut ; ce alte clanuri cu "traditie" se presupun ca vor sosi?

StupidAdvertising

New member
Реакции
1
Баллы
0
http://www.youtube.com/watch?v=csUQGFmOyq8 ru pr0 zerg

4

47

Guest
Life (17:36:31 26/10/2010)
want copy from demon / pink chat?

Kobra (17:36:40 26/10/2010)
ye

Life (17:36:52 26/10/2010)
AwakenDemon17: 13 hours
u know clan named Infared?
Pink17: 13 hours
y
AwakenDemon17: 13 hours
they are good?
Pink17: 13 hours
bots
AwakenDemon17: 14 hours
what u mean by bots?
Pink17: 14 hours
we own them on old to x7
all on ranger
never exp by hand only wallker
AwakenDemon17: 14 hours
i see
Pink17: 15 hours
but on old x7 we have better settings in ranger xD
ir = retarded zerg
AwakenDemon17: 16 hours

TT

https://forum.rpg-club.org/threads/15558?&st=40

4

47

Guest
mi s-a parut amuzanta chestia ;daca e autentica sau nu e clar ca nu pot confirma; crestul mi se pare cunoscut de pe ruoff , insa nu in circumstante bune

morfeus2

New member
Реакции
0
Баллы
0
dem0 сказал(а):
nu stiu, n-am mai auzit de ei inainte.
repede se mai sperie lumea cand aude de rusii, si chiar pink17 s-a gasit sa vorbeasca despre toolz? :)
pai tocmai daia se sperie lumea de rusi  ;) :D ca sunt roboti
p.s
sunt convins ca vor fi multi playeri/clanuri, serverul este asteptat de multa lume inclusiv de aia care au luat teapa cu arionul (cu toate ca stiau unde se duc), este cel mai bun server privat in acest moment, sunt sigur ca o sa fie plin de lume

morfeus2

New member
Реакции
0
Баллы
0
dem0 сказал(а):
iti garantez ca nu doar rusii sunt roboti
cei mai mari no liferi, recunosc
pe oficialul lor rusesc nu merge nici o dracie de bot sau cheat softs si totusi e plin de playeri
nu am spus ca doar rusii, doar ca ei sunt cei mai mari si mai multi useri de cacaturi si aici ma refeream in special la ofi EU/NA + private nu la ala al lor rusesc

StupidAdvertising

New member
Реакции
1
Баллы
0
morfeus сказал(а):
sunt convins ca vor fi multi playeri/clanuri, serverul este asteptat de multa lume inclusiv de aia care au luat teapa cu arionul (cu toate ca stiau unde se duc), este cel mai bun server privat in acest moment, sunt sigur ca o sa fie plin de lume
Inclusiv MR? :)) Aia par destul de fericiti acolo, sunt un fel de stapani in tara nimanui. Dar eh, dupa atatea failuri cred si eu ca vor sa stea acolo, chiar si singuri

morfeus2

New member
Реакции
0
Баллы
0
baho сказал(а):
morfeus сказал(а):
Inclusiv MR? :)) Aia par destul de fericiti acolo, sunt un fel de stapani in tara nimanui. Dar eh, dupa atatea failuri cred si eu ca vor sa stea acolo, chiar si singuri
no clue about MR sau alt clan de pe acolo  si nu vreau sa mai zic nimic de clanurile de pe dex ca iar sare lumea, s-a vazut foarte clar ce era de vazut vis a vis de clanurile de pe dex atunci cand au incercat mici evadari pe alte servere

4

47

Guest
de pe dex doar "lupii albi" cred ca vor veni; iar MR daca vin nu isi vor folosi " numele " cu sigurantza

M

MichaelV

Guest
dem0 сказал(а):
am auzit ca theonline are un antibot bun de blocheaza cam ceea ce se foloseste si aici.
ce ziceti o sa avem parte de el si aici?
Am discutat de mult despre acest antibot cu Lagys dar a zis ca nu merita, e usor de pacalit. Dar asta era acum ceva timp, poate l-au imbunatatit. Daca e asa ok cum ziceti voi, o sa il conving sa il puna si aici.

M

MichaelV

Guest
Hmm, i-am zis dar se pare ca acel antibot nu e lucrarea lui si nu are nici o legatura cu el. Cu alte cuvinte, cel putin pentru moment, nu putem avea acces la el. Vom vedea pe viitor ce solutii avem la aceasta problema ...

morfeus2

New member
Реакции
0
Баллы
0
cu alte cuvinte......e clar :D :D :D

Users who are viewing this thread

Верх