full check mirror 5Miraloid сказал(а):co ty pierdolisz. ja odkad byl problem z servem nie moge sie lognac. nawet jak inni sie logowali![]()
full check mirror 5Miraloid сказал(а):co ty pierdolisz. ja odkad byl problem z servem nie moge sie lognac. nawet jak inni sie logowali![]()
dok?adnie...sellerqq сказал(а):zalosne polaczki
Wiesz nicca, nikt Ci nie kaza? tu grac, nie p?acisz za to wiec sie powinienes cieszy? ze w ogole wschodni koledzy sie za to zabrali... A jak nie pasuje to bb, duzo jest innych serwer?w, nawe offi f2p...Nicca88 сказал(а):north sluchaj nie wiem czy wiesz co to demokracja? nikogo nie obrazam jedynie stwierdzam fakty , ale widze ze pogladay masz podobne do wschodnich kolegow ktorzy robia szopke i ewidetnie wala w chuja tydzien czasu.North сказал(а):Kolejny topic gdzie Nicca88 sieje drame... daj cz?owieku ju? spok?j, chcesz odej? z serwera, odejd? z godno?ci?... Sko?cz wa?, wstydu oszcz?d?.
Pozdrawiam
Ja tam my?l?e czas kolego wr?ci? do szko?y, albo je?eli nie daj b?g ju? sko?czy?e? szko?e, to zachodzi potrzeba u?ywania s?ownika gdy chcesz co? napisac publicznie, bo oczy a? p?acz?.Samael сказал(а):PGR CLUB - GM TEAM RPG a co to jest jedyne co ich interesi to kasa za dote i szukanie nowych debili w stylu a6po /drti
sypiacych kasa na koto
0 przejecia bugami /botami nie odpowiadaja nareporty masz jakis problem odnosnie balasu clas dzialania skili to usuna Ci topika
TEN SERW JEST TAK ZALOSNY ZE SZKODA CZASU
przejzyjcie wkoncu na pierdolone oczy i zobaczcie 1 wielkie gowno
3/4 lokaci to bot 24/7
ktos sie tym przejmuje nie bo kurwa kasa idzie za dote