z tego wynika ze to chyba nie to genocideaLittle сказал(а):O to nie trzeba si? akurat martwi?. Jako ?e Genocide wybiera si? tutaj, to na pewno poprawi? sytuacj? finansow? rpg. Kto gra? na azure ten wie o co chodzi ; )
CJ2000 сказал(а):Clan Name: Genocide
Clan Leader: BossQ
Clan Website(if any): GenocideClan.net
Is Recruiting: Temporarily
Previous Servers(if any): New to game
mam 3 egzaminy jeszcze, a i nie chce mi sie na x30 grac - czekam na x5 :Smiou сказал(а):jak ja nigdy tego forum na oczy nie widzialem... dawali mi jakies linki to tu to tam ale ktoby mial na to czas
btw. Force a Ty gdzie znowu zniknales?
ja dzisiaj mikre o 18.30 poprawiamxForce сказал(а):mam 3 egzaminy jeszcze, a i nie chce mi sie na x30 grac - czekam na x5 :Smiou сказал(а):jak ja nigdy tego forum na oczy nie widzialem... dawali mi jakies linki to tu to tam ale ktoby mial na to czas
btw. Force a Ty gdzie znowu zniknales?
niejestes ryjek, ty jestes noobaczek.xForce сказал(а):ryju to ja, ja to ryju ..i..
to nie jest "ostatnio", lagi male ale jednak by?y ju? kilka dni po starcie. Robi?c q na 40lvl niechc?cy zduplowa?am q itemka. Przypuszczam ze ci co grali na x30 albo dowiedzieli si? od znajomych z tego buga korzystaj? od pocz?tkuvince сказал(а):mo?e to nie odpowiedni temat,
ale po tym co ostatnio dzieje sie na servie z dupowaniem item?w,
quit czy zostajecie..? ;D