MasterBurba
New member
- Реакции
- 0
- Баллы
- 0
zjbs srws lietuvei hero mok lost
Rimtai ides , po 3 menesiu ma?daug , jei netiki ma?daug m?nesio begyje atsidarys betaWild сказал(а):Noriu paklausti cia vis zmones kalba kad cia des High Five,tai cia jie patys susigalvojo ar rimtai ides?
jie turi tuos failus gi jau rodeHeroWanted сказал(а):taip pat kaip ir freya turejo po nauju idet...
gladvalakas eik juniorsu mustMasterBurba сказал(а):aagros java tym go hate
aik avalono sliure is ciaBimbo сказал(а):gladvalakas eik juniorsu mustMasterBurba сказал(а):aagros java tym go hateaj btw yra flagu varkoj....
o dar tas durnelis apsireiskeKaunomanas69 сказал(а):aik avalono sliure is ciaBimbo сказал(а):gladvalakas eik juniorsu mustMasterBurba сказал(а):aagros java tym go hateaj btw yra flagu varkoj....
javose grajina , cia ateina vierhu pabut
kad ir tam argose niekas niekur nekrisdavo, tik va kai po reso atsikeldavo tj ne su 1hpMasterBurba сказал(а):matai cia, skirtingai negu agros java tym bent gali ramiai vaiksciot ir nebijot,kad ikrisi i geodata
/peace java mulki
Eik ruse, nesidaryk ?ia g?dos, butthurte. Taip rpg buvai su ?dais sune?iotas, kad kaip tardzielis ?ia ateini ?rodin?t, koks xujovas tavo tas argosas. Jeigu ten taip zjbs, tai ir pisk ten ir s?d?k la?iniuoti, o ne ?itam forume pastoviai kimarink.Bimbo сказал(а):kad ir tam argose niekas niekur nekrisdavo, tik va kai po reso atsikeldavo tj ne su 1hpMasterBurba сказал(а):matai cia, skirtingai negu agros java tym bent gali ramiai vaiksciot ir nebijot,kad ikrisi i geodata
/peace java mulki
/peace varkose flagai
tu zaidejau blet 81 pw po puses metu sa vsem nusprok vartytojau tuCrossFirepwnz сказал(а):Eik ruse, nesidaryk ?ia g?dos, butthurte. Taip rpg buvai su ?dais sune?iotas, kad kaip tardzielis ?ia ateini ?rodin?t, koks xujovas tavo tas argosas. Jeigu ten taip zjbs, tai ir pisk ten ir s?d?k la?iniuoti, o ne ?itam forume pastoviai kimarink.Bimbo сказал(а):kad ir tam argose niekas niekur nekrisdavo, tik va kai po reso atsikeldavo tj ne su 1hpMasterBurba сказал(а):matai cia, skirtingai negu agros java tym bent gali ramiai vaiksciot ir nebijot,kad ikrisi i geodata
/peace java mulki
/peace varkose flagai
nebegrybauk 3 menesiai, dar pamenu kaip arion forume gyreis kad einat su forgais i rpg x5 o dar net nebuvo atidarytas , taip kad ejai nuo pat pradziu failuneCrossFirepwnz сказал(а):3 m?nesiai - pus? met? Okey.Matai, a? ne taip kaip tu, nesikeldavau 7 ryto, kad gal?iau pafarmint mobus. ;D
Hm... Pagalvokim. Kada rpg atsidar? Baland?io vidur?, jei gerai pamenu? A? ten ?aid?iau iki liepos, tada pasijungdavau ?iaip pakimarint, vt pa?nek?t ir oly nueit padurnavot... Tai 3-4 m?nesiai i?eina, k? dar dauneli papasakosi? Ai, jo tu gi ?igonas, visk? geriau u? mane ?inai. ;D Jo, tas kreivarankis u? tave daugiau sugeba, eik toliau parodysi koks pro esi. Ir ?iaip, px gal ir kreivarankis, bet man bent n?ra l2]all, kaip tau, tai a? d?l to nesiparinu, nes man px tas laineid?as. ;D Taip, a? d?chas, bet tu dar ?iauresnis, nes po kol kas vartaisi ? vienus vartus. O kaip d?l tu treningini? maroz? Gal tave labai skriaud?ia, kad butthurted esi?Bimbo сказал(а):nebegrybauk 3 menesiai, dar pamenu kaip arion forume gyreis kad einat su forgais i rpg x5 o dar net nebuvo atidarytas , taip kad ejai nuo pat pradziu failuneCrossFirepwnz сказал(а):3 m?nesiai - pus? met? Okey.Matai, a? ne taip kaip tu, nesikeldavau 7 ryto, kad gal?iau pafarmint mobus. ;D
krc jau toks trintukas kreivarankis, taip ir sakyk kad neks i pt neimdavo duhe
Nu man sito kaip ir ganaCrossFirepwnz сказал(а):Hm... Pagalvokim. Kada rpg atsidar? Baland?io vidur?, jei gerai pamenu? A? ten ?aid?iau iki liepos, tada pasijungdavau ?iaip pakimarint, vt pa?nek?t ir oly nueit padurnavot... Tai 3-4 m?nesiai i?eina, k? dar dauneli papasakosi? Ai, jo tu gi ?igonas, visk? geriau u? mane ?inai. ;D Jo, tas kreivarankis u? tave daugiau sugeba, eik toliau parodysi koks pro esi. Ir ?iaip, px gal ir kreivarankis, bet man bent n?ra l2]all, kaip tau, tai a? d?l to nesiparinu, nes man px tas laineid?as. ;D Taip, a? d?chas, bet tu dar ?iauresnis, nes po kol kas vartaisi ? vienus vartus. O kaip d?l tu treningini? maroz? Gal tave labai skriaud?ia, kad butthurted esi?Bimbo сказал(а):nebegrybauk 3 menesiai, dar pamenu kaip arion forume gyreis kad einat su forgais i rpg x5 o dar net nebuvo atidarytas , taip kad ejai nuo pat pradziu failuneCrossFirepwnz сказал(а):3 m?nesiai - pus? met? Okey.Matai, a? ne taip kaip tu, nesikeldavau 7 ryto, kad gal?iau pafarmint mobus. ;D
krc jau toks trintukas kreivarankis, taip ir sakyk kad neks i pt neimdavo duhe
![]()
tj neskaityk ir nesinervinsi tiek daugCrossFirepwnz сказал(а):Belenkaip suvartei, einu paverkt.![]()
Pz, tu man toks at?ok?s nuo proto, kad graudu tavo ra?liav? skaityt.