nie u nich tylko UTCMyszka сказал(а):Ale na stronie jest podane ?e u nich o 17 wstaje, wi?c u nas o 15, prawda? Czy si? myl? :-XSaVagE сказал(а):jestesmy 2h do ty?u, wi?c o 17 lub 18 bo co? mi sie z czasem pierdzieli![]()
nie ma czego? takiego jak utc 1scorpiox сказал(а):17 utc 1 wiec 16 lub 17 powinien wystartowa?
chodzi?o mi bardziej o to ?e tam jest po prostu UTC czyli uniwerslany czas (a tam to jest opis startu servera)scorpiox сказал(а):masz utc +1 do + x \ i -1 do -x gdzie x to cyfra xD my jeste?my w utc +1 z czasem letnim i zimowym
Skoro tam jest 17 UTC , a Polska jest +1 to chyba jasne ze start o 18 naszego czasuSaVagE сказал(а):chodzi?o mi bardziej o to ?e tam jest po prostu UTC czyli uniwerslany czas (a tam to jest opis startu servera)scorpiox сказал(а):masz utc +1 do + x \ i -1 do -x gdzie x to cyfra xD my jeste?my w utc +1 z czasem letnim i zimowym
Na obecna chwile klan est full skupujemy crp by zrobi? guardy jak co? to pm scorpioxBurda сказал(а):Cze? jak tam gracie na x5 ? Szukam jakiego? klanu od dzisiaj wystartowa?em![]()
Podalem ci na priv adres ts jak bedzie jakis moderator poprc o uprawnienia .Malgoth сказал(а):Siema. Dzisiaj zaczynam z kumplem. Ja bede OLem + tank badz jakis dps. Sprawa jest taka ze bysmy mogli crp nabic ale mozna pisac na PM od 39 lvla i nie ma mozliwosci kontaktu w grze... Jakis pomysl?