xDdd palei mano acc sukurimo data ka supranti ?Arkadios сказал(а):Nu pagal data galima suprast ,kad x3.
Tu daunas ar ka? Matai ,kad threadas sukurtas "October 18, 2012" kaip as tau ieskociau cp i x7 kuris po menesio atsidarytu su jau sukurtu charu...Seeker сказал(а):xDdd palei mano acc sukurimo data ka supranti ?Arkadios сказал(а):Nu pagal data galima suprast ,kad x3.
Nemanai jog apsurdiska manyt jog kas ziuri ir topico sukurimo data , neimkit jo ;xArkadios сказал(а):Tu daunas ar ka? Matai ,kad threadas sukurtas "October 18, 2012" kaip as tau ieskociau cp i x7 kuris po menesio atsidarytu su jau sukurtu charu...Seeker сказал(а):xDdd palei mano acc sukurimo data ka supranti ?Arkadios сказал(а):Nu pagal data galima suprast ,kad x3.
stumi tai baisiai. ;DSeeker сказал(а):Nemanai jog apsurdiska manyt jog kas ziuri ir topico sukurimo data , neimkit jo ;xArkadios сказал(а):Tu daunas ar ka? Matai ,kad threadas sukurtas "October 18, 2012" kaip as tau ieskociau cp i x7 kuris po menesio atsidarytu su jau sukurtu charu...Seeker сказал(а):xDdd palei mano acc sukurimo data ka supranti ?Arkadios сказал(а):Nu pagal data galima suprast ,kad x3.