Opieprzenie konta (1 Viewer)

Mieti

New member
Реакции
0
Баллы
0
Jak w temacie zostało mi opierdolone za przeproszeniem konto. Napisałem juz do Admina pm, posta na forum. Co mogę wiecej zrobićaby odzyskać mój skradizony na ta gre czas. Posiadalem 2x DC sety Roba, GW, top eq dla GW, 140 kk i matsy. Podalem GM owi im kolesia i taka wiadomośc :

Hello my dear GM s and other player.
Somone, i think that was an idiot, still my all items from my account. I chceck logs, my last log on account was in 15.01.2011 and somone logs yesterday ( 17.01.2011 ) from this IP: 79.185.224.162 and today ( 18.01.2011) from this IP: 89.72.248.209 about 9.00 PM. So GM if you can get this idiot and back my itesm i have about:
- 140 kk of Adena
- kokabura 69 lvl
- 2 DC Robe sets
- and some mats
_- GW 58 lvl with top weapon.

So my dear GMs if you can help me in this case.

Uda mi sięodzyskać itemy ?

OP
OP
M

Mieti

New member
Реакции
0
Баллы
0
Przecie to jest aż kuzwa śmiech na slai. Sprawdziłem IP kolo jets z Woclawka tam mi sie zdaje ale wynalazlo mi Poznań i Gdańsk ;/

A

Audiogasm

Guest
http://support.rpg-club.net/?language=English

Zrob nowe zgloszenie,wybierz odpowiednia kategorie i tam opisz sytuacje,wtedy masz wieksze szanse na odzyskanie i na szybsza odpowiedz.
Zgloszenie skladasz klikajac na "Submit a ticket"
I na przyszlosc radze ustawic logowanie tylko na Twoje IP (na strone jak i do gry),to pomaga i taka sytuacja by nie zaszla jakbys wczesniej z tego skorzystal..

kvaser

New member
Реакции
0
Баллы
0
powinni pomoc

tja ustaw ip block jak z twojego konta nikt nie kozysta ... ja np mam wszystkie cenne rzeczy na oddzielnym koncie z ip block.
poza tym wiele osob dzieli sie ze soba kontami ... wiec wszystkiego nie dopilnujesz :)

OP
OP
M

Mieti

New member
Реакции
0
Баллы
0
Akurat na moje konto to miały naprawde 3 zaufane mi osoby passy, które w życiu by na nim nic nie buchneły. One mi nawet pomagały skłądać wszystko. Więc czekam na odpowiedź admina.

Gawain

New member
Реакции
0
Баллы
0
tak jak ktos ci juz odpisal wyzej.

http://support.rpg-club.net/?language=English

radzilbym nie wyzywac osoby ktora wlamala ci sie na konto. wiem, ze nie jest fajnie stracic wszystkie itemy, ale w niczym nie pomoze wyzywanie osoby za to odpowiedzialnej. Czyta sie to duzo gorzej niz porzadnie napisane zgloszenie.
Poza tym jesli ktos cie okradl to w 99% przypadkow jest to tylko i wylacznie wina osoby okradzionej.

Nirv

New member
Реакции
0
Баллы
0
Mnie też ktoś kiedyś okradł z prawie wszystkiego, z tym, że nikt inny nie znał moich passów ^^. Moe w tym przypadku był to podobny złodziej. Moja rada jest taka, żeby zgłosić to bezpośrednio do adminów. Na stronie jest przykład formularza jaki wysyłasz jeśli twoje konto zostało shakowane.

totap

New member
Реакции
0
Баллы
0
Czy udało się komuś odzyskać pety?
Ja dostałem odp. ze jest to technicznie niemozliwe... jak dla mnie troche dziwna odp. ze przywrocenie jakiegos itemu jest technicznie niemozliwe...?

Users who are viewing this thread

Верх