Lucznicy? (1 Viewer)

Pagiro

New member
Реакции
0
Баллы
0
Mam pytanko dotyczące łuczników czy na prawdę zostali tak osłabieni, że nie warto nimi grac??Czy he w draco set+draco bow sa focus na bufach wc/se i song of hunter nie stanowi takiego zagrożenia jak kiedyś?? Mimo nowych skili takich jak seven arrows, multiple shot, death shot, flame hawk dalej jest daleko z z tyłu z dmg???

Dziejowa

New member
Реакции
0
Баллы
0
Song/dance na resist bow i łucznik może zapomniec o zadaniu dmg na jakimś wiekszym pvp.

Pankracy

New member
Реакции
0
Баллы
0
Czy ja wiem? łucznik musi mieć w pt trickstera dla Real target i prannah. Jeśli lucznik bedzie mial aq (lub oly aq) a w pozniejszym stadium gry baiuma to hitowac ladnie moze. Nie musze tu wspomniec o trzymaniu asysty cały czas. Na endgame lucznik z tymi epikami +vesper thrower na mass pvp dużo może zdzialac wq mnie.

yoker

New member
Реакции
0
Баллы
0
Pankracy сказал(а):
Czy ja wiem?ucznik musi mie? w pt trickstera dla Real target i prannah. Je?li lucznik bedzie mial aq (lub oly aq) a w pozniejszym stadium gry baiuma to hitowac ladnie moze. Nie musze tu wspomniec o trzymaniu asysty ca?y czas. Na endgame lucznik z tymi epikami +vesper thrower  na mass pvp du?o mo?e zdzialac wq mnie.
duze +1.
Moze nie jest taki mocny jak kiedys, ale wciaz potrafi przypierdolic ;) Moze i nie wyciaga 7-8k per hit jak to robi dagger, ale nie musi podchodzic. Wyciaga bezproblemowo 1,2k zasiegu a to juz niemalo. Z nerfem lucznikow jest jak z kryzysem w PL - duzo wiecej gadania niz faktycznego problemu.

OP
OP
P

Pagiro

New member
Реакции
0
Баллы
0
czyli powiedzmy he w draco set+ draco bow sa focus 300 earth/divine dalej potrafi zrobić małe kuku szczególnie podczas zamieszania w pvp?

Nirv

New member
Реакции
0
Баллы
0
Wiesz co, lucznik to nadal dobra profka, nawet tutaj, tylko ze poprostu mniej oped i potrzebuje wiekszego wyfarmienia. Taki dagger ze skilami + 0 tez uja moze w mass pvp ;]

Frytta

New member
Реакции
0
Баллы
0
łucznik to dobra inwestycja pod lineage h5 ale tutaj będziesz miał problem znaleźć cp o ile jeszcze nie znalazłeś na h5 będzie koksem xD

kudel

New member
Реакции
0
Баллы
0
Frytta сказал(а):
?ucznik to dobra inwestycja pod lineage h5 ale tutaj b?dziesz mia? problem znale? cp o ile jeszcze nie znalaz?e?   na h5 b?dzie koksem xD
+1
Napewno b?dzie lepszy na pvp jak i party na h5.Gdyby zmienili dmg zale?acy od odleg?o?ci by?o by extra.
Ps.B?dzie koksem ofc,ale glad ,titan,tyrant,maestro czy paladin wd? mnie i tak b?da lepsi.
Wyobra? sobie Titana na frenzy z rush impact + disarm ,zreszto ka?dy z rushem i disarmem poradzi lucznikowi.Jak tam kto? wy?ej pisa? napewno si? zda na nowe areny na h5 i na mass pvp.

Users who are viewing this thread

Верх