Freeze lagi od 3 dni (1 Viewer)

Callie

New member
Реакции
0
Баллы
0
Otoz, gram na serverze ponad miesiac i wszystko bylo w jak najlepszym porzadku. Od 3 dni po zalogowaniu dostaje freeze lagow i po jakis 10 min lagowania i ustepowania lagow dostaje dc. Wieczorami jest troche lepiej. Zawsze po uruchomieniu gry wyskakiwal mi updater, teraz nie wyskakuje. Wykasowalam gre, zrobilam nowa instalke, i dalej to samo. Jak mam wlaczona gre to czesto strony w przegladarce mi nie chodza, gg sie wiesza. Na 2 kompie jest to samo. Na innych serverach wszystko jest ok. Mam internet z netii 2mb. windows xp. To chyba wszystko... Czy ktos wie co sie moglo stac?

m44ti

New member
Реакции
0
Баллы
0
Callie сказал(а):
Otoz, gram na serverze ponad miesiac i wszystko bylo w jak najlepszym porzadku. Od 3 dni po zalogowaniu dostaje freeze lagow i po jakis 10 min lagowania i ustepowania lagow dostaje dc. Wieczorami jest troche lepiej. Zawsze po uruchomieniu gry wyskakiwal mi updater, teraz nie wyskakuje. Wykasowalam gre, zrobilam nowa instalke, i dalej to samo. Jak mam wlaczona gre to czesto strony w przegladarce mi nie chodza, gg sie wiesza. Na 2 kompie jest to samo. Na innych serverach wszystko jest ok. Mam internet z netii 2mb. windows xp. To chyba wszystko... Czy ktos wie co sie moglo stac?
zeby w pe?ni zdiagnozowa?  co sie sta?o musisz wys?a? na mojego maila swoje dokladne dane czyli imie nazwisko adres zamieszkania wiek zdj?cie numer telefonu. ;)
hmm wlacz cmd i w momencie kiedy bedziesz miala lagi to pusc ping na np wp.pl albo google.pl i zobacz czy problem jest tylko z l2 czy moze z calym netem ;) ja mam netie 8mb i czasami- raz na miesiac mi sie rozlaczy z 5 razy w ciagu 30 minut a tak to dziala normalnie ;)
a tak ogolnie to zrob formata ;D xpki lubia te schematy.

Challenger1

New member
Реакции
0
Баллы
0
Usun gg - bankowo Ci to pomoze

OP
OP
C

Callie

New member
Реакции
0
Баллы
0
:D

Co do gg to nie mam. Uzywam Aqq( gg napisalam zwyczajowo;p).
Format zrobiony i dalej to samo.
Najlepsze jest to, ze np na frintezzie wszystko chodzi doskonale.

Users who are viewing this thread

Верх