Pro nov? p?choz? hr?e, kte? by se r?di p?ipojili k ?eskoslovensk? komunit? na serveru x3 Motherland, jsem vytvo?il p?ehled CZ/SK klan?, kter? zde p?sob?. T?mto chci z?rove? poprosit v?echny clan leadery nov? vznikaj?c?ch klan? (a klan?, kter? zde nejsou uvedeny), aby mi pos?lali z?kladn? info o nich p?es soukromou zpr?vu na f?ru nebo mailem ve h?e. R?d je zde dopln?m.
Budu se sna?it tento topic aktualizovat alespo? jednou do m?s?ce, tak m? pros?m neukamenujte, kdy? n?jak? clan level nebo clan leader nebude zrovna aktu?ln?.
AKTIVN?
FEARLESS
clan level: 9
clan leader: Strife
odkaz: zde
Jbmnt
clan level: 8
clan leader: Underground
Titanium
clan level: 6
clan leader: Sumichrast
Suvereno
clan leader: Xiira
GuardiansOfNight
clan level: 5
clan leader: Triber
CZECH
clan level: 3
clan leader: Trpka
StarciNaChmelu
clan leader: Wuwei
Gumidci
clan leader: ?
NEAKTIVN?
LostInTime
clan leader: Korgan
pravd?podobn? neaktivn? Nedostal jsem od nich ?dnou reakci, ve h?e jsem je tak? dlouho dobu nespat?il
V?ichni leade?i v?e uveden?ch klan? byli po?d?ni ingame o dopln?n? informac?. Jeliko? byla odezva t?m? nulov?, nemohu doplnit podrobnosti do pozn?mek ke v?em klan?m. Pokud se zde najde n?kdo, kdo v? jak to v dan?ch klanech funguje (nap?len), a byl by ochoten n?jak? z?kladn? informace poskytnout, nech? m? kontaktuje.
Leadery klan? neuveden?ch v seznamu pros?m, aby m? kontaktovali ingame na nick Padris (PM nebo mail) a nebo zpr?vou tady na f?ru. V?e dopln?me.
Budu se sna?it tento topic aktualizovat alespo? jednou do m?s?ce, tak m? pros?m neukamenujte, kdy? n?jak? clan level nebo clan leader nebude zrovna aktu?ln?.
AKTIVN?

clan level: 9
clan leader: Strife
odkaz: zde
Код:
pozn?mka: Moment?ln? m? klan kolem 50 aktivn?ch hr? a v?dy ve?er chod? na n?jak? akce (Zaken, Tezza, Freya, Tiat, SoA). TS nen? podm?nkou, ale pro ?ast na akc?ch nezbytnost. Nen? probl?m sehnat partu na exp kolem 50-60. lvlu nebo 80+. Clan vlastn? clan hallu v Rune. V?t?inu ?asu maj? fortku, kapacita pro 120 lid? a u? docela dost klan skill?, hlavn? Divine Squad.
Odkaz na klan skilly, kdo zn?, tak z obr?zk? pozn? co je co: [img]https://i.imgur.com/KsieTYj.png[/img]

clan level: 8
clan leader: Underground
Код:
pozn?mka: Clan moment?ln? nab?r? do sv?ch ?ad v?echny CZ/SK i anglicky mluv?c? hr?e. M? vlastn? TS. Dost clan skill?.

clan leader: Sumichrast
Код:
pozn?mka:

clan leader: Xiira
Код:
pozn?mka:

clan level: 5
clan leader: Triber
Код:
pozn?mka: p?ev?n? buffe?i/crafti clanu Fearless

clan leader: Trpka
Код:
pozn?mka: pet clan
clan leader: Wuwei
Код:
pozn?mka: "soukrom?" klan n?kolika kamar?d?, v sou?asn? dob? dle vlastn?ho vyj?d?en? nep?ij?maj?
clan leader: ?
Код:
pozn?mka:pet clan Jbmnt

clan leader: Korgan
pravd?podobn? neaktivn? Nedostal jsem od nich ?dnou reakci, ve h?e jsem je tak? dlouho dobu nespat?il
V?ichni leade?i v?e uveden?ch klan? byli po?d?ni ingame o dopln?n? informac?. Jeliko? byla odezva t?m? nulov?, nemohu doplnit podrobnosti do pozn?mek ke v?em klan?m. Pokud se zde najde n?kdo, kdo v? jak to v dan?ch klanech funguje (nap?len), a byl by ochoten n?jak? z?kladn? informace poskytnout, nech? m? kontaktuje.
Leadery klan? neuveden?ch v seznamu pros?m, aby m? kontaktovali ingame na nick Padris (PM nebo mail) a nebo zpr?vou tady na f?ru. V?e dopln?me.