Ban za 6 kont z 3 pc... (1 Viewer)

vHelden

New member
Реакции
0
Баллы
0
Witam
mam problem poniewaz gram na 3 kompach z 2 bracmi i dostalismy bana za 6 acc z 1IP, mozna miec przeciez 3 konta na 1 pc wiec my mozemy miec 9... Pisalem petycje do gm ale nic.. Jest tu moze jakis polski gm albo cos? bo jak inaczej mozna grac w jednym czasie jezeli nie mozemy sie lognac u siebie normalnie bo niby łamiemy regulamin... Ma ktos jakies propozycje albo cos? chetnie wyslucham. Gralismy main+box..

Arcain

New member
Реакции
0
Баллы
0
Nie 3 konta na PC tylko 3 konta na zywa osobe. Napisz do supportu ( https://forumen.rpg-club.net/p-sendmsg ) opisujac problem i czekaj na reakcje. Polskiego GMa nie ma. Praktycznie wszystkich juz odbanowali, moze czekaja na jakies wyjasniena z waszej strony.

OP
OP
V

vHelden

New member
Реакции
0
Баллы
0
kazdy napisal od siebie ze gramy we 3 na 3 laptopach z 1 IP (laczymy sie przez WIFI na routerze) i mamy maina +1suport odpalonego. Ale byl chwilowy unban 2 postaci ale zaraz znowu poszedl ban na nie.... napisalem PM do tego gm od sraw x15 michaelv. Zobaczymy co z tego wyniknie..

Blizzen

New member
Реакции
0
Баллы
0
szkoda tylko ze botujesz, widzialem Twojego traina na sv i jezeli to sa zywe osoby, to ja jestem raziel

OP
OP
V

vHelden

New member
Реакции
0
Баллы
0
nie botuje tylko bd,sws,wc trzymam na plecach. a bije tyrkiem palem i th jezeli brata nie ma to sie podczepia na th podemnie.... jak myslisz ze botuje to jestes w bledzie

Arcain

New member
Реакции
0
Баллы
0
W pzypadku tego typu banow powinines pisac bezposrednio do supportu uzywajac formularza do ktorego link podalem wczesniej. Michael ma sporo spraw na glowie i pewnie ostatecznie tez Cie tam odesle bo i tak nie moze kwestionowac tego typu decyzji. Wszystko jest kwestia czasu.

Users who are viewing this thread

Верх