hmm... 100 M. Atk? (nie 100% tylko normalnie +100)Noale сказал(а):Emp lvl 10 active, ile MAtk powinno mi dodawa?
Procentowo. To dziala jak emp lvl3 i dziala niezaleznie od empa ze zwyklego buffaNoale сказал(а):![]()
Emp lvl 10 active, ile MAtk powinno mi dodawa?
no chyba nie....GhostDog сказал(а):Procentowo. To dziala jak emp lvl3 i dziala niezaleznie od empa ze zwyklego buffaNoale сказал(а):![]()
procentowo =tak/jak emp3=nieLokocz сказал(а):no chyba nie....GhostDog сказал(а):Procentowo. To dziala jak emp lvl3 i dziala niezaleznie od empa ze zwyklego buffaNoale сказал(а):![]()
na bishopie z AM jakies 80matkzosiek сказал(а):procentowo =tak/jak emp3=nieLokocz сказал(а):no chyba nie....GhostDog сказал(а):Procentowo. To dziala jak emp lvl3 i dziala niezaleznie od empa ze zwyklego buffaNoale сказал(а):![]()
15% chyba daje cos takiego
ooo z x30 ;D zobacz kto jest na ss lokocz ;DLokocz сказал(а):na bishopie z AM jakies 80matkzosiek сказал(а):procentowo =tak/jak emp3=nieLokocz сказал(а):no chyba nie....GhostDog сказал(а):Procentowo. To dziala jak emp lvl3 i dziala niezaleznie od empa ze zwyklego buffaNoale сказал(а):![]()
15% chyba daje cos takiego![]()